Valikko
Katso video  ►

Balance painonpudotusohjelma

Saatuasi kehosi tasapainoon, alat nopeasti päästä kohti tavoitteitasi.

Balance-painonpudotusohjelma - menestystarinoita vuodesta 2012!

Huipputuloksiin luonnollisella ruokavaliolla! Haluatko pudottaa tai hallita painoasi ja saada parempaa oloa oikeanlaisen ravinnon kautta? Tuntuuko, että omat keinot eivät enää riitä? Valitse silloin 12 viikon Balance-painonpudotusohjelma - menestystarinoita vuodesta 2012!

Suurin syy epäonnistumiseen painonpudotuksessa on se, että ihannevartaloa lähdetään metsästämään aivan liian pienellä energiamäärällä ja liian suurella määrällä treeniä. Tämä menetelmä on ehkä varmin tapa epäonnistua. Valmennuksessa saat selkeät ohjeet siihen miten sinun tulisi.

Ohjelman alussa jokaiselle tehdään henkilökohtainen ravintosuunnitelma, joka pohjautuu puhtaisiin ja luonnollisiin valintoihin. Alkukartoitukseen kuuluvat myös kehon mittaukset, jotka antavat lisämotivaatiota ja helpottavat kehityksesi seurantaa. Saatuasi kehosi tasapainoon, alat nopeasti päästä kohti tavoitteitasi. Balance-painonpudotusohjelmasta saat ruokavalio- ja treeniohjelmien lisäksi työkalut pysyvään painonhallintaan ja onnellisempaan elämään. Pääset mukaan myös suljettuun ja aktiiviseen Facebook-ryhmään, jossa saat tukea ja vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. 

Ohjelmaan kuuluu yhteensä 10 motivoivaa ryhmätapaamista. Jokaisella tapaamiskerralla on eri aihe. Valmennuksessa opit muun muassa, painonpudotuksen tärkeimmät laatutekijät, oikeanlaiset harjoitusmenetelmät, uutta tietoa kehon hormonitoiminnasta, sekä runsaan määrän muun muassa NLP:n oppeihin perustuvia henkisen valmennuksen työkaluja.

Tiimimme ammattitaito ja muiden ryhmäläisten tuki takaavat, että painosi putoaa ja energiatasosi nousevat uudelle tasolle!

Valmennuksen veloitus on 425 € (sis. alv 24 %) Mikäli suosittelet kolme ystävääsi mukaan ryhmään, saat itsellesi osallistumisen veloituksetta! Ilmoittaudu mukaan nopeasti, sillä ryhmään mahtuu mukaan ainoastaan 15 ensimmäistä.

SEURAAVA RYHMÄ ALKAA KEVÄÄLLÄ 2019

Varaa nopeasti paikkasi valmennukseen 0400 737593